Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kokosová roláda s medom


Prísady

cesto: 5 vajec,
150 g cukru krupice,
100 g polohrubej múky,
1 lyžica oleja
krém: 250 g masla
,
5 lyžíc tekutého medu,
2 lyžice rumu,
100 g strúhaného kokosu
nakoniec: kokos na obalení


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Celé vajcia s cukrom ušľaháme do hustej svetlej peny. Vareškou vmiešame múku a olej. Cesto rozotrieme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme 8 minút pri 200°C. Horúci plát cesta vyklopíme na kus papiera na pečenie, papier na ktorom sa piekol zlúpeme, položíme späť a plát cesta s oboma papiermi zrolujeme. Necháme vychladnúť. Studenú roládu rozmotáme, natrieme krémom a znovu zrolujeme. Zvyšok krému potrieme i zvonku a obalíme kokosom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!