Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Medové ježe


Prísady

2‚5 dl mlieka,
300 g práškového cukru,
60 g tuku Helia,
4 lyžice medu,
2 vajcia,
500 g hrubej múky,
1/2 balíčka prášku do pečiva B\.
M\.
Kávoviny
Punč a posýpka:
500 g kryštálového cukru
,
trocha vody,
200 g tuku Helia,
100 g kakaa,
2 dl rumu,
na obaľovanie 500 g kokosu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.30/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.3/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
V mlieku rozpustíme cukor, tuk a med. Vylejeme do múky s práškom do pečiva a vymiešame cesto. Dáme na vymastený a múkou vysypaný plech a upečieme.Z prísad na punč (okrem rumu) uvaríme sirup, potom pridáme rum. Vychladnutý koláč pokrájame na obdĺžničky, ktoré postupne namáčame v punči a obaľujeme v kokose. Kokos použijeme po častiach, aby sa pri obaľovaní celý nezafarbil punčom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!