Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Vyprážané jablká


Prísady

1 kg kyslastých jabĺk,
škoricový cukor,
3 dl bieleho vína alebo mlieka,
2 vajcia,
štipka soli,
200 g polohrubej múky,
masť na vyprážanie,
práškový a škoricový cukor na posypanie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.88/5

Hodnotenie: 2.9/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Jablká olúpeme, vykrojíme z nich jadrovník, pokrájame na hrubšie kolieska, posypeme škoricovým cukrom a necháme chvíľu postáť. V bielom víne alebo v mlieku rozmiešame vajcia, soľ, múku a metličkou vyšľaháme cesto. Jablká obalíme v cestíčku a vypražíme v rozpálenej masti. Vyprážené posypeme práškovým a škoricovým cukrom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!