Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Tvarohové tiramisu


Prísady

4 žĺtky,
1 vanilkový cukor,
4PL kryštálového cukru,
rum,
250g nátierkového masla (Lučina,
250g tvarohu najlepšie v kocke-hrudkový),
10-12 dkg práškového cukru,
vanilkový cukor,
1 šľahačka,
2dcl silnej instantej kávy,
piškóty a kakao


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.57/5

Hodnotenie: 2.6/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Žĺtky vymiešame s vanilkovým cukrom a kryštálovým cukrom nad parou dohusta. Po vychladnutí vmiešame maslo, tvaroh s práškovým a vanilkovým cukrom a vyšľahanú šľahačku. Uvaríme kávu, do ktorej pridáme 1PL rumu. Do tortovej formy poukladáme piškóty namočené v káve s rumom, dáme vrstvu krému a opakujeme 1-2krát. Posledná vrstva je krém. Zarovnáme a dáme stuhnúť do chladničky, tak na cca 12hod. Pred podávaním posypeme kakaom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!