Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Višňový koláč na francúzsky spôsob


Prísady

10 g masla,
2 vajcia,
1 lyžica rumu,
40 g cukru,
125 ml mlieka,
300 g višní,
100 g polohrubej múky,
1 struk vanilky,
práškový cukor na posypanie,
1 štipka soli\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.68/5

Hodnotenie: 2.7/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Plochú formu vytrieme maslom. Vajcia a cukor vyšľaháme na penu. Vanilku pozdĺžne narežeme, dreň vyškrabeme a spolu s mliekom, soľou a rumom zamiešame k vyšľahaným vajciam. Primiešame preosiatu múku. Polovicu cesta dáme do formy. Višne umyjeme, rozdelíme na cesto a prikryjeme zvyšným cestom. Koláč pečieme 8 minút pri výkone 490 W. Podávame teplý a posypaný práškovým cukrom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!