Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Holandský jablkový koláč


Prísady

150 g masla,
200 g cukru,
2 vajcia,
2 dl kefíru,
1 lyžičku mletej škorice,
150 g polohrubej múky,
1 lyžičku sódy bikarbóny,
1/2 lyžičky soli,
200 g postrúhaných jabĺk (predtým ošúpaných a zbavených jadrovníkov)\.
Na posypanie: 100 g cukru
,
1 lyžička mletej škorice,
50 g nadrobno posekaných orechov\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.95/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.0/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Maslo, cukor, vajcia a kefír vymiešame. Primiešame škoricu, múku, sódu, soľ a vymiešame cesto. Pridáme postrúhané jablká a premiešame. Formu vymastíme maslom a vysypeme múkou alebo strúhankou. Do formy vylejeme cesto a posypeme ho zmesou cukru, škorice a posekaných orechov. Pečieme 35 až 40 minút pri teplote 180 stupňov Celzia, alebo pokým cesto nebude vo vnútri suché.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!