Prísady
6 dcl vody,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Do väčšej nádoby nalejeme 6 dcl vody, osolíme, pridáme 180 g oleja. Privedieme do varu a pridáme 450 g hladkej múky špeciál.
Dobre premiešame a odstavíme z ohňa.Postupne po jednom vmiešame 10 vajec.Vznikne hladká, pomerne tuhá zmes. Cesto dáme do cukrárskeho sáčku a vytláčame cez kovový nadstavec. Tvarujeme pomerne malé venčeky, pečením sa zväčšia. Pečieme v rozohriatej rúre a asi po 10 minútach teplotu znížime. Vychladené prerežeme a naplníme plnkou. Plnka: Z mlieka, cukru a Zlatých klasov uvaríme puding. Za stáleho miešania ho necháme vychladnúť. Vymiešame Palmarin a postupne vmiešame puding a pridáme príchuť. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!