Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Veľkonočný zajac


Prísady

3 vajcia,
150 g práškového cukru,
100 g rastlinného tuku,
180 g polohrubej múky,
1 ÈL prášku do pečiva,
pol dl mlieka,
soľ,
hrozienka,
kakao,
práškový cukor na posypanie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.92/5

Hodnotenie: 2.9/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Žĺtky vymiešajte s práškovým cukrom a so zmäknutým tukom do penista. Za stáleho miešania pridávajte striedavo mlieko a preosiatu múku premiešanú s kypriacim práškom a so štipkou soli. Nakoniec vmiešajte tuhý sneh z bielkov a hrsť hrozienok. Cesto vylejte do vymastenej a múkou vysypanej formy vo forme zajaca, formu uzavrite a pečte 15 min. Formu otvorte a zajaca dopečte. Vychladeného zajaca vyklopte a posypte práškovým cukrom a kakaom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!