Prísady
30 kúskov
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Bielka, cukor, 150 g kokosovej múčky a med dáme do kastróla a za stáleho miešania zľahka zohrejeme. Kastról zložíme z ohňa a do teplej hmoty primiešame múku, zvyšný kokos a strúhaný citrón.
S pomocou dvoch navlhčených lyžičiek kladieme na plech vyložený papierom na pečenie malé kôpky. Špičky vyformujeme vlhkými rukami. Kokosové kopčeky pečieme 25-30 minút pri teplote 140 °C. Medzičasom nad parou roztopíme polevu. Špičky kokosových kopčekov postupne namáčame do polevy a necháme dôkladne vyschnúť. Pečivo skladujeme vo vzduchotesnej nádobe. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!