Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Trojfarebné rezy


Prísady

Cesto: 9 vajec,
9 PL kryštálového cukru,
9 PL polohrubej múky,
1 balíček kypriaceho prášku,
1 PL kakaa,
1 PL mletých orechov,

Plnka:
1
,
5 l mlieka,
3 vanilkové pudingy,
9 PL kryštálového cukru,
1 vanilkový cukor,
1/4 l rumu,
200 g mletých orechov,
100 g hrozienok,
50 g posekaných orechov


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (15)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z bielkov a kryštálového cukru ušľahajte tuhý sneh, postupne pridajte žĺtky a preosiatu múku s kypriacim práškom. Cesto rozdeľte na 3 časti. Do jednej zapracujte kakao a do druhej mleté orechy. Všetky tri cestá upečte samostatne na plechu vyloženom papierom na pečenie.

Hrozienka namočte do rumu. Z mlieka, cukru a pudingového prášku uvarte podľa návodu na hustý krém, ktorý rozdeľte na 3 časti. Vychladnuté biele cesto zľahka pokvapkajte rumom, natriete 1/3 pudingu a posypte v rume namočenými hrozienkami.
Hrozienka prikryte kakaovým cestom. Pokropte ho rumom, natrite 1/3 pudingu a posypte mletými orechmi. Na ne položte orechové cesto, pokropte rumom a potrite zvyšným pudingom. Posypte hrozienkami a hrubšou vrstvou posekaných orechov. Zákusok nechajte v chlade stuhnúť a pokrájajte.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!