Prísady
2 tvarohy po 250 g (môžu byť aj hrudkové),
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Dno tortovej formy s odnímateľným okrajom si vystelieme piškótami. Z litra mlieka odoberieme trocha do hrnčeka, v ktorom rozmiešame želatínu a necháme ju nabobnať. Na piškóty naukladáme zavárané ovocie. Do väčšej misy dáme tvarohy, Palmarín, práškový cukor, vanilkový cukor, dve vajíčka.... Pridáme želatínu a vriace mlieko. Všetko rozmixujeme elektrickým šľahačom. Z tejto masy si odoberte 2-3 deci na vrchné ozdobenie a do toho primiešajte 2 lyžice kakaa. Pomaly lejte na piškóty s ovocím (zmes je veľmi riedka, odporúčame na piškóty naliať trocha zmesi, dať na chvíľku do mrazáku stuhnúť a opatrne dolievať ďalšie "poschodia"). Malou naberačkou nalejeme čokoládovú zmes dokola. Vidličkou urobíme "šmuhy" od stredu po kraje. Nechajte ju v chladničke cez noc a na druhý deň opatrne stiahnite odnímateľnú obruč dolu.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!