Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |
Najnovšie recepty
Prísady
Na zdobenie: 1 poleva tmavá dr\.
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Maslo vyšľaháme s cukrom do peny a po jednom do peny zašľaháme vajcia. Zmiešame múku, kypriaci prášok do pečiva, orechy a čokoládu a za stáleho šľahania prisypávame k vaječnej pene. Hladké cesto nalejeme do vymastenej a vysypanej formy (bábovka). Dáme piecť do predhriatej rúry na 160 °C a asi 55 minút. Po upečení necháme chvíľku vo forme vychladnúť a vyklopíme. Necháme úplne vychladnúť. Polevu pripravíme podľa návodu na obale, odstrihneme rožtek a múčnik ihned polievame polevou, ktorú roztierame (môžeme roztierať pierkom). Po stuhnutí polevy nakrájame múčnik na hrubšie plátky.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!