Prísady
300–400 g čerstvých jahôd,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Kyslú smotanu zmiešame s vanilínovým cukrom a podľa chuti ešte dosladíme práškovým cukrom. Jahody očistíme a polovicu z nich pokrájame na menšie kúsky.
Dno tortovej formy vyložíme piškótami a postupne na ne navrstvíme polovicu smotanového krému, pokrájané jahody, opäť piškóty a druhú polovicu krému. Súčasne ukladáme piškóty aj po okrajoch tortovej formy. Tortovú formu prekryjeme potravinovou fóliou a tortu vložíme na niekoľko hodín do chladničky (najlepšia je na druhý deň, keď piškóty dobre nasiaknu). Pred podávaním ju ozdobíme zvyšnými jahodami |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!