Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Smotanová torta s jahodami


Prísady

300–400 g čerstvých jahôd,
400 g kyslej smotany,
2 balíčky vanilínového cukru,
práškový cukor,
1 balíček detských piškót


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.94/5

Hodnotenie: 1.9/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kyslú smotanu zmiešame s vanilínovým cukrom a podľa chuti ešte dosladíme práškovým cukrom. Jahody očistíme a polovicu z nich pokrájame na menšie kúsky.
Dno tortovej formy vyložíme piškótami a postupne na ne navrstvíme polovicu smotanového krému, pokrájané jahody, opäť piškóty a druhú polovicu krému. Súčasne ukladáme piškóty aj po okrajoch tortovej formy.

Tortovú formu prekryjeme potravinovou fóliou a tortu vložíme na niekoľko hodín do chladničky (najlepšia je na druhý deň, keď piškóty dobre nasiaknu). Pred podávaním ju ozdobíme zvyšnými jahodami














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!