Prísady
Cesto: 3 vajcia,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Vajcia vyšľaháme s cukrom dopenista. Prisypeme preosiatu múku a opatrne premiešame. Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy. Vložíme do vyhriatej rúry a upečieme. Upečené cesto vyberieme z formy a necháme vychladnúť.
Krém: Šťavu z oboch kompótov vylejeme do väčšej nádoby a doplníme vodou do 500 ml. Pridáme dva balíčky instantného vanilkového pudingu a dobre vymiešame. Šľahačkovú smotanu vyšľaháme dotuha a zľahka zapracujeme do pudingovej hmoty. Polovicu kompótových mandarínok pokrájame na menšie kúsky a vmiešame do krému. Na vychladnutý tortový korpus rovnomerne natrieme hrubú vrstvu krému. Tortu na niekoľko hodín odložíme do chladu. Po stuhnutí ozdobíme povrch torty zvyšnými kompótovými mandarínkami, ovocím a postrúhanou čokoládou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!