Prísady
100 g cukru,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Jablká ošúpeme, zbavíme jadrovníkov, postrúhame ich a dáme do vody variť. Varíme ich asi 10 minút. Pudingové prášky rozmiešame v malom množstve vody a za stáleho miešanie pridáme k variacim sa jablkám. Pridáme cukor, zamiešame a necháme mierne vychladnúť. Do tortovej formy poukladáme jednu vrstvu piškót, zalejeme ich polovicou jablkového pudingu, opäť dáme vrstvu piškót a jablkového pudingu. Povrch zarovnáme a necháme stuhnúť. Tvaroh vymiešame so smotanou a cukrom a zmesou, pomocou cukrárenského vrecúška, ozdobíme povrch vychladnutej torty. Dozdobíme jahodami, plátkami kivi a čokoládou.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!