Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Tetkina jablková torta


Prísady

100 g cukru,
4 veľké jablká,
3/4 l vody,
2 vanilkové pudingy,
1 vrecúško okrúhlych piškót\.
Na ozdobenie: 1 nízkotučný tvaroh
,
1 kyslú smotanu,
cukor,
jahody,
kivi,
čokoládu\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.06/5

Hodnotenie: 2.1/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Jablká ošúpeme, zbavíme jadrovníkov, postrúhame ich a dáme do vody variť. Varíme ich asi 10 minút. Pudingové prášky rozmiešame v malom množstve vody a za stáleho miešanie pridáme k variacim sa jablkám. Pridáme cukor, zamiešame a necháme mierne vychladnúť. Do tortovej formy poukladáme jednu vrstvu piškót, zalejeme ich polovicou jablkového pudingu, opäť dáme vrstvu piškót a jablkového pudingu. Povrch zarovnáme a necháme stuhnúť. Tvaroh vymiešame so smotanou a cukrom a zmesou, pomocou cukrárenského vrecúška, ozdobíme povrch vychladnutej torty. Dozdobíme jahodami, plátkami kivi a čokoládou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!