Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
Na cesto:
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
1. Maslo vytrieme s práškovým cukrom, vanilínovým cukrom a vajíčkom na penu. Múku zmiešame s ovsenými vločkami a vmiešame do vaječnej peny. Veľký plech s nízkym okrajom vyložíme papierom na pečenie, ktorý presahuje cez okraje plechu a cesto naň rozotrieme až do rohov. Dáme piecť.
2. Ihneď po upečení plát preklopíme na rovnú dosku, stiahneme papier a ešte teplý rozkrojíme na tretiny. Necháme vychladnúť. 3. Na dosku dáme mikrotenovú fóliu, položíme na ňu plát a opäť ho natrieme zvyšnou marmeládou. Priložíme tretí plát a zabalíme do fólie. Zaťažíme a necháme 2 dni uležať v chladničke. 4. Polevy rozpustíme podľa návodu na obale. Najprv múčnik potrieme bielou polevou a ešte než zaschne, nastriekame na ňu tmavou polevou linky. Tenkou ihlicou alebo špáradlom vytvoríme z liniek ťahom vzorku. Po stuhnutí polevy múčnik nakrájame na kúsky. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!