Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Rezy s kyslou smotanou


Prísady

4 dcl mlieka,
1 vanilkový puding,
4 celé vajcia,
20 dkg kryštálového cukru,
1 dcl oleja,
1 dcl vody,
20 dkg polohrubej múky,
1 prášok do pečiva,
1lyžicakakaa,
3 kyslé smotany,
2 vanilkové cukry


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.31/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.3/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Najprv si uvaríme puding v mlieku a necháme ho vychladnúť.

Všetky ostatné suroviny, okrem kyslej smotany a vanilkového cukru, zmiešame a nalejeme na vymazaný a múkou vysypaný plech. Studený puding ukladáme lyžičkou na cesto ako ovocie na bublaninu. Dáme upiecť. Na horúce cesto nalejeme rozmiešanú kyslú
smotanu s vanilkovým cukrom (môžeme ešte prisladiť
práškovým cukrom) a rozotrieme po celom plechu.

Povrch posypeme strúhanou čokoládou alebo kakaom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!