Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Broskyňový krém


Prísady

7-8 broskyn,
50 g praskoveho cukru,
voda,
250 g tvarohu,
120 g praskoveho cukru,
stava z jedneho citrona,
1/8 l mlieka,
2-3 lyzice rumu,
orechy


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.71/5

Hodnotenie: 1.7/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Broskyne umyjeme, rozpolime, vyberieme kostky a uvarime ich v cukrovom sirupe. Uvarene nechame odkvapkat na site. Tvaroh pretrieme cez sito, pridame cukor, citronovu stavu, podla potreby sirup z broskyn, mlieko a vymiesame hladky krem. Prichutime rumom. Broskyne poukladame do misy, zalejeme tvarohovym kremom. Posypeme posekanymi orechmi. Podavame dobre vychladeny.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!