Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |
Najnovšie recepty
Prísady
70g masla,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Maslo s cukrom a so žĺtkami vymiešame, pridáme zmäknutú čokoládu a ešte chvíľu miešame. nakoniec zľahka primiešame z bielkov ušľahaný sneh a múku. Cesto rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech a v stredne vyhriatej rúre upečieme. Vychladnuté cesto prekrojíme, jednu polovicu natrieme džemom, prikryjeme druhou polovicou, povrch polejeme čokoládovou polevou a ozdobíme polovičkami orechov.
Èokoládová poleva: 80g cukru, 80g masla, 30g kakaa, 1 PL maizeny, 1-2 PL mlieka. Všetky suroviny zmiešame v menšej nádobe, vložíme do väčšej s horúcou vodou a suroviny rozpustíme nad parou. Miešame pokým nezhustne pôsobením maizeny. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!