Prísady
Piškóta: 4 vajíčka,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Piškóta: 4 žĺtka vyšľaháme do polotvrda, pridáme cukor a šľaháme. Keď je to tvrdé, pridáme žĺtka a postupne ostatné k piškóte. Pečieme cca 20 minút pri 180°C, môžeme skontrolovať špáratkom.
Po vychladnutí piškóty vyšľaháme šľahačku, pridáme cukor a smotany a zamiešame. Potom vylejeme na plech. Nakrájame ovocie a poukladáme ho na krém. Odložíme do chladničky stvrdnúť. Po cca 1 hodine uvaríme zo Zlatého klasu (pudingu), cukru a tekutej zmesi (kompótová šťava a voda) želatínu. Vylejeme na ovocie a dáme stuhnúť do chladničky. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!