Prísady
80 g tuku,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
V kotlíku nad parou miešame do zhustnutia (asi 15 minút) cukor, tuk, vajcia, med, sódu bikarbónu a trochu škorica a klinčekov. Potom dôkladne vmiešavame polohrubú múku a nakoniec ešte teplú hmotu na doske zmiesime s hladkou múkou. Cesto rozdelíme na 4 rovnaké časti a postupne z nich na pomúčenej doske natenko vyvaľkáme. Pomocou valčeka prenesieme cesto na obrátený, pomastený a múkou posypaný plech. Každý plat v predhriatej rúre pečieme asi 5 minút. Z mlieka a krémového prášku uvaríme pudding. Maslo vymiešame s cukrom a zapracujeme tam vychladnutý pudding. Prichutíme umom. Tri platy natrieme krémom. Štvrtý polejeme čokoládovou polevou. Koláč necháme stáť asi 8 hodín. Potom ho pokrájame.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!