Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Šumienkový zákusok


Prísady

Korpus: 4 celé vajíčka,
12 lyžíc kryštálového cukru,
12 lyžíc polohrubej múky,
3 PL oleja,
1/2 prášku do pečiva,
Plnka 1\.
: 1 šľahačka v prášku
,
1‚5 dcl mlieka,
2 kyslé smotany,
2 bal\.
vanilkového cukru
Plnka 2\.
: 8 dcl vody
,
200 g kryštálového cukru,
2 bal\.
škrobu na plnky
,
1 bal\.
šumienky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.6/5 (8)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Všetky suroviny na korpus spolu vymiešame, vylejeme na vymastený a vysypaný plech a dáme upiecť do zlatista. Prvú plnku pripravíme zmiešaním mlieka, práškovej šľahačky, kyslých smotán a vanilkových cukrov. Hmotou natrieme na studený korpus a odložíme do chladničky. Druhú plnku pripravíme z kryštálového cukru, škrobov a šumienky rozpustenej vo vode. Všetko spolu zmiešame, privedieme do varu, za občasného premiešania necháme vychladnúť a hmotou natrieme koláč. Tento netradičný zákusok podávame dôkladne zachladený.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!