Prísady
Cesto: 50-60 dkg hladkej múky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Z mlieka, droždia, štipky soli a z trochu cukru urobte kvások. Ten pridajte po nakysnutí k hladkej múke, pridajte slnečnicový olej. Cesto ihneď vyvaľkajte.
Plnka: Z taveného syra, z paprikového krému a z na hrubo nastrúhaného syra s pridaním bazalky vymiešajte krém, ktorým natrite cesto. Potom ho zrolujte a pokrájajte na rovnaké kúsky, ktoré ako slimáky poukladajte na olejom vymastený plech. Spodnú stranu slimáčikov stlačte, aby plnka nevytiekla. Natrite vyšľahaným vajcom. Pečte v predhriatej rúre na strednom ohni (150 až 180 °C). |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!