Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Nepečená jablková torta


Prísady

1‚5 kg jabĺk,
2 jahodové pudingy + 100 ml vody,
2-3 vanilkové cukry,
2-3 PL kryštálového cukru,
trochu citrónovej šťavy,
piškóty,
vodu na podliatie jabĺk,
šľahačku na ozdobu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.81/5

Hodnotenie: 1.8/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Jablká postrúhajte na hrubom strúhadle, dajte do hrnca, podlejte troškou vody, pridajte kryštálový cukor aj vanilkový cukor, trocha citrónovej šťavy a nechajte dusiť cca 15 minút.
Zatiaľ vysteľte formu jemnou fóliou, do ktorej dajte piškóty na striedačku s jablkovou kašou.
V miske dobre rozmiešajte 100 ml vody s dvoma jahodovými pudingmi. Pudingy vylejte do jabĺk a varte od bodu varu asi 5 minút. Masa by mala zosklovieť a dobre zhustnúť.
Na dno formy dajte jablkovú zmes, dole bruškami poukladajte vrstvu piškót a postup opakujte, kým neminiete všetok jablkový puding a piškóty. Poslednou vrstvou by mali byť piškóty.
Tortu nechajte poriadne vychladnúť, potom vyklopte na tanier a ozdobte šľahačkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!