Prísady
1\.
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Z predpísaných surovín spracujeme tmavé cesto, rozdelíme ho na polovice, obe rozvaľkáme a na menšom vymastenom a pomúčenom plechu upečieme.
Žĺtky vymiešame s cukrom, postupne pridáme múku a sneh z bielkov. Cesto rozotrieme na plech vyložený mastným papierom a upečieme. Krém: Z mlieka a múky uvaríme kašu, do vychladnutej zapracujeme maslo vymiešané s cukrom a spolu vyšľaháme. Plát tmavého cesta natrieme džemom a polovicou krému. Naň položíme piškótové cesto, natrieme ho zvyšným krémom a zakryjeme druhým tmavých plátom. Pokvapkáme ho kávou zmiešanou s rumom a celý povrch polejeme čokoládovou polevou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!