Prísady
4 vajcia,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Žĺtky a cukor vymiešame, pridáme postupne vodu a olej. Striedavo vmiešavame múku s práškom do pečiva a sneh z bielkov. Cesto rozdelíme na polovice a do jednej časti pridáme kakao. Vymastíme si dve formy "srnčieho chrbta", do jedného pridáme žĺtkový krém, do druhého kakaový krém. Upečieme.
Mlieko, vanilkový cukor a pudingový prášok uvaríme na krém a necháme vychladnúť. Krém zmiešame s maslom a práškovým cukrom. Cestá narežeme na plátky, natrieme ich krémom a striedavo prikladáme svetlý a tmavý rez. Povrch natrieme zvyšným krémom a polejeme čokoládou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!