Prísady
4 kusy
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Bielky s cukrom vyšľaháme na tuhý sneh. Plech vyložíme papierom na pečenie a pomocou lyžice vytvoríme 8 rovnako veľkých pravidelných kôpok, ktorých povrch uhladíme.
V rúre vyhriatej na 110 C pečieme (sušíme) 2,5 až 3 hodiny, kým sa tortičky neupečú dochrumkava (ale musia ostať bledé). Vyberieme a necháme vychladnúť. Smotanu vymiešame s vanilínovým cukrom dotuha a rozdelíme na upečené bielkové tortičky. Ozdobíme malinami, posypeme orechmi a limetovou kôrou. Takto pripravené kúsky ukladáme po dvoch na seba, povrch posypeme práškovým cukrom a servírujeme. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!