Prísady
6 bielkov,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Sneh vyšľahať, pridať pr.cukor, šľahať nad parou do zhustnutia. Na pelch na papieri nakresliť 2 kruhy, naniesť sneh.masu, na l urobiť vydličkou ryhy: ozdoby na hornom pláte, pečieme na slabom asi l hod., vyhladíme.
Šľahačku s cukrom deň vpred zahriať na bod varu, schladiť, do druhého dňa.- vyšľadať dotuha Žľtkovú plnku uvariť, vychladiť, môže sa spojiť s maslom vyšľahaným do peny. Na dolnýplát natrieme polovicu gaštanovej plnky, na ňu žľtkovú priklopíme horným dielom s druhou polovicou gaštanovej plnky. /jednoduchšie- na dol. Diel natrieť žltkovu, plnku, na ňu gaštanovú a dať horný diel./ stuhúť v chlade, krájať pilkovým nožom |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!