Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Bryndzové tyčinky


Prísady

25 dkg polohrubej múky,
10 dkg bryndze,
15 dkg tuku,
žĺtok,
2 dkg droždia,
2 lyžice kyslej smotany,
soľ,
vajce na potretie,
rasca a soľ na posypanie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.1/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Múku preosejeme, pridáme rozdrvenú bryndzu, posekaný
tuk, žĺtok a droždie rozmiešané v kyslej smotane. Osolíme a vymiesime cesto, ktoré necháme postáť 30 minút. Potom ho rozvaľkáme na pomúčenej doske,
potrieme vajcom, posypeme rascou a soľou, pokrájame na tyčinky, dáme na suchý plech a upečieme vo vyhriatej rúre.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!