Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Jablkový koláč Evička


Prísady

400 g postrúhaných jabĺk (1 fľaša zaváraných),
1 lyžičku mletej škorice,
3 vajcia,
160 g cukru,
1 balíček vanilkového cukru,
70 g masla alebo rastlinného tuku,
160 g hrubej múky,
1/2 vrecúška prášku do pečiva,
hrozienka\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.70/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.7/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Jablká premiešame so škoricou a hrozienkami a necháme postáť. Žĺtky, cukor a tuk vymiešame do peny, pridáme jablká, múku, prášok do pečiva, sneh z bielkov. Premiešame a dáme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy. Pečieme v mierne teplej rúre.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!