Prísady
300 g čokolády na varenie,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Deň vopred spolu povaríme smotanu na šľahanie, čokoládu, práškový cukor a maslo. Necháme vychladnúť a vložíme do chladničky. Na druhý deň vyšľahá-me, pridáme želatínu pripravenú podľa návodu a dôkladne zmiešame. Chlebíčkovú formu vyložíme mastným papierom. Na dno formy dáme trochu krému, rovnomerne rozotrieme, rozložíme keksy, potrieme krémom, obložíme pozdĺžne nakrájanými banánmi, znova potrieme krémom a prikryjeme keksami. Postup ešte raz zopakujeme. Vrch potrieme krémom a dáme stuhnúť do chladničky. Na druhý deň dezert vyklopíme z formy, papier stiahneme a nakrájame na rovnaké rezy.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!