Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pečené šampióny


Prísady

250 g malých hlavičiek šampiňónov,
olej,
1 malá cibuľa,
4 strúčiky cesnaku,
1 šalka vody alebo sójového mlieka,
2 lyžice zemiakového škrobu,
3 lyžice chrenovej horčice,
morská soľ,
1 šálka celozrnnej strúhanky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.32/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.3/5 (44)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Šampiňóny umyjeme, prípadne očistíme a asi desať minút podusíme na rozpálenom oleji, do ktorého po chvíli vmiešame nadrobno pokrájanú cibuľu a pokrájaný cesnak. Medzitým vo vode / v mlieku/ rozmiešame zemiakový škrob, chrenovú horčicu a soľ. Šampiňóny preložíme do ohňovzdornej nádoby a zalejeme pripravenou zmesou. Nakoniec všetko posypeme celozrnnou strúhankou a dobre premiešame, aby v nádobe zostala tekutina. Vložíme do rúry a pečieme asi 15 minút. Podávame s varenými zemiakmi a tofu majonézou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!