Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Karfiol v cestíčku


Prísady

2 karfioly,
200 ml bieleho vína,
3 vajcia,
150 g polohrubej múky,
1 lyžica oleja,
soľ,
alobal


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.36/5

Hodnotenie: 2.4/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Karfiol povaríme v osolenej vode, necháme odkvapkať a schladený rozdelíme na porcie. Z vína, vajec, múky a soli vymiešame hladké cestíčko, avšak tak tuhé, aby dobre držalo na karfiole. Jednotlivé porcie namočíme do cestíčka a zabalíme do pomasteného alobalu. Pečieme v dobre vyhriatej rúre asi 15 minút. Podávame s varenými zemiakmi a so šalátom z čerstvej zeleniny.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!