Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Dusený karfiol na čínsky spôsob


Prísady

400 g karfiolu,
100 ml bieleho vína,
worcestrová omáčka,
sójová omáčka,
2 cibule,
2 strúčiky cesnaku,
1 lyžička Solamylu,
30 g masti,
1 čajová lyžička cukru,
ďumbier,
mäsový vývar,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.07/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.1/5 (30)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistenú cibuľu nasekáme nadrobno a speníme ju v rozpálenej masti. Pridáme rozotretý cesnak a karfiol rozobratý na malé ružičky. Všetko posolíme a okoreníme. Pridáme worcestrovú a sójovú omáčku a osladíme. Podlejeme vínom, ochutíme ďumbierom, zahustíme Solamylom, ktorý sme rozmiešali s trochou vody a prikryté udusíme domäkka. Počas dusenia podľa potreby podlievame mäsovým vývarom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!