Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Èakanka zapečená v dolkách


Prísady

500 g čakanky,
cesto na omeletu,
cibuľa,
tuk,
citrónová šťava,
petržlen\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.9/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Èakanku podusíme na malom množstve tuku. Z cesta na omeletu v horúcom tuku vypražíme dolky. Na každú dolku uložíme 2 až 3 výhonky čakanky, ktoré pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme malým množstvom strúhanej citrónovej kôry, zelenej cibule a petržlenovej vňate.
Dolky s čakankou uložíme do ohňovzdornej misy, zakryjeme dolkami bez plnky a zapečieme v rúre.
Podávame s hlávkovým šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!