Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Dusené zemiaky s čerstvými hubami


Prísady

600 g zemiakov,
400 g čerstvých húb,
100 ml kyslej smotany,
2 cibule,
1 lyžica masti,
mäsový vývar,
1 bobkový list,
1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate,
3 zrnká čierneho korenia,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.11/5

Hodnotenie: 2.1/5 (36)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky. Nasekanú cibuľu speníme v rozpálenej masti, pridáme nakrájané huby a zemiaky. Opražíme, podlejeme mäsovým vývarom, osolíme, pridáme bobkový list, korenie a zakryjeme. Dusíme až kým zemiaky nezmäknú. Potom pridáme smotanu a petržlenovú vňať. Podľa chuti môžeme pridať aj mletú červenú papriku, prípadne zahustiť zemiaky paprikovou zápražkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!