Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Dusené paradajky v smotanovej omáčke


Prísady

400 g paradajok,
250 ml kyslej smotany,
20 g hladkej múky,
mäsový vývar,
1 čajová lyžička cukru,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5

Hodnotenie: 2.1/5 (38)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Paradajky sparíme vriacou vodou, olúpeme ich a nakrájame na osminky. Osolíme, okoreníme a podlejeme mäsovým vývarom. Chvíľu ich dusíme, potom zahustíme múkou, ktorú sme nasucho opražili a dodusíme domäkka. Mäkké paradajky zalejeme kyslou smotanou a osladíme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!