Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Špenátová fašírka


Prísady

300 g uduseného špenátu,
4 vajcia,
4 žemle,
4 lyžice mlieka,
1 lyžica masla,
1 lyžica tuku na vymastenie misy,
1 menšia cibuľa,
1 strúčik cesnaku,
mäsový vývar,
strúhanka,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.83/5

Hodnotenie: 1.8/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Udusený špenát premiešame s nakrájanými žemľami sparenými horúcim mliekom, osolíme a okoreníme. Pridáme žĺtky, roztopené maslo, rozotretý cesnak, nadrobno nasekanú cibuľu. Všetko spolu dobre premiešame a nakoniec zľahka primiešame tuhý sneh z vyšľahaných bielkov a podľa potreby strúhanku. Zmes sformujeme do tvaru bochníka, položíme do vymastenej ohňovzdornej misy, podlejeme mäsovým vývarom a upečieme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!