Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Morčacie prsia s duseným ovocím


Prísady

4 vykostené morčacie prsia po 150 g,
soľ,
aníz,
25 g masla,
2 stredne veľké jablká,
1 hrušku,
200 g sliviek,
200 g hrozna,
1 dl bieleho vína,
1 menší citrón


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.94/5

Hodnotenie: 1.9/5 (36)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Morčacie prsia ochuťte soľou, anízom, trochou oleja, pomiešajte a nechajte postáť v chladničke. Po 2-3 hodinách ich na rošte upečte do zlata. Na teflónovej panvici rozpustite maslo, hoďte naň jadra zbavené a na mesiačiky nakrájané jablká a hrušku, zalejte vínom, citrónovou šťavou a 3-4 minúty duste. Potom k tomu pridajte vykôstkované, po dĺžke rozštvrtené slivky a hrozno a duste ďalšie 3-4 minúty. Takto pripraveným ovocím obložíme mäso.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!