Prísady
600 g morčacích pàs,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Žemľu namočíme do mlieka, prebytočné mlieko z nej vytlačíme, pridáme žĺtok, nadrobno pokrájanú šunku, šampiňóny, petržlenovú vňať, soľ, korenie, koňak a dobre vyšľahaný bielok. Plnkou naplníme kapsičky urobené z morčacích rezňov a uzavrieme ich ihlicou. Pečieme v rúre a podlievame vývarom. Zvyšnú plnku dáme piecť do pekáčika vymasteného a vysypaného strúhankou. Keď sú kapsičky mäkké, vyberieme ich a výpek poprášime hladkou múkou. Zalejeme vodou, povaríme a pridáme posekané hrozienka a ošúpané a posekané mandle. Podávame s varenou ryžou.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!