Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Plnené morčacie prsia


Prísady

600 g morčacích pàs,
2 vajíčka,
petržlenová vňať,
100 g hydinovej šunky,
50 g šampiňónov,
1/2 dl koňaku,
soľ,
muškátový oriešok,
l žemľa,
mlieko,
korenie,
hrozienka,
mandle,
strúhanka,
hydinový vývar


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.96/5

Hodnotenie: 2.0/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Žemľu namočíme do mlieka, prebytočné mlieko z nej vytlačíme, pridáme žĺtok, nadrobno pokrájanú šunku, šampiňóny, petržlenovú vňať, soľ, korenie, koňak a dobre vyšľahaný bielok. Plnkou naplníme kapsičky urobené z morčacích rezňov a uzavrieme ich ihlicou. Pečieme v rúre a podlievame vývarom. Zvyšnú plnku dáme piecť do pekáčika vymasteného a vysypaného strúhankou. Keď sú kapsičky mäkké, vyberieme ich a výpek poprášime hladkou múkou. Zalejeme vodou, povaríme a pridáme posekané hrozienka a ošúpané a posekané mandle. Podávame s varenou ryžou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!