Prísady
50 dkg vareného kuracieho mäsa,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Kuracie mäso uvaríme /pri varení použijeme 1 MAGGI Zlatý slepačí bujón/. Potom pokrájame na kúsky a v malom kastróle rozohrejeme olej, pridáme posekané cibuľky a speníme domäkka. Pridáme 4-5 lyžíc MAGGI tekutej omáčky čínskej a zohrejeme ešte asi 1 minútu. Prilejeme červené víno, paradajkový pretlak, citrónovú
kôru a šťavu z citróna. Za stáleho miešania necháme zmes zvariť asi na 5 lyžíc. Precedíme do misky a dáme schladiť. Cez sítko prepasírujeme marhuľovú zaváraninu a primiešame do omáčky. Pridáme jogurt, majonézu, podľa chuti MAGGI Harmóniu Chuti, čierne korenie mleté a všetko dobre premiešame. Zmes by mala byť hustá asi ako poleva na koláč a mala by mať zlatohnedú farbu. Do majonézovej zmesi pridáme kúsky kuracieho mäsa a dôkladne premiešame. Ako prílohu podávame ryžu alebo hranolky. Ozdobíme lístkami žeruchy. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!