Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Pečené kuracie prsia so slaninou


Prísady

4 vykostené kuracie prsia (po 150 g s kožou),
12 plátkov prerastenej slaniny,
2 strúčiky cesnaku,
250 ml vývaru,
120 ml šťavy na pečenie,
1 lyžica byliniek,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.76/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.8/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso osolíme, okoreníme a z oboch strán opečieme. Vyberieme z panvice a stiahneme kožu. Slaninou pevne omotáme na filetované kuracie prsia, pričom slaninu pripevníme špáradlami. Takto pripravené mäso dáme naspäť do panvice, zakryjeme a pečieme asi 15 minút. Počas pečenia obraciame každých 5 minút. Potom kuracie prsia vyberieme z panvice a dáme ich odstáť na teplé miesto. Šťavu z pečenia zalejeme vývarom a šťavou na pečenie, vyvaríme na 250 ml a dochutíme soľou, korením a roztlačeným cesnakom. Nakoniec pridáme bylinky. Kuracie prsia nakrájame na plátky a polejeme pripravenou šťavou. Podávame s varenými zemiakmi posypanými rascou. Zapíjame ľahkým bielym vínom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!