Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hydinové kocky na paradajkách


Prísady

750 g hydinových pàs,
2 farebné papriky,
3 strúčiky cesnaku,
2 lyžice kečupu,
100 ml paradajkového pretlaku,
1 cibuľa,
1 lyžica hladkej múky,
bazalka,
oregano,
rozmarín,
mleté čierne korenie,
soľ,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.24/5

Hodnotenie: 2.2/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do misky dáme umyté prsia pokrájané na kocky, pridáme soľ, korenie, prelisovaný cesnak, kečup, podľa chuti posekanú bazalku, štipku oregana, rozmarínu a 5 lyžíc oleja. Všetko dobre premiešame, zakryjeme a necháme aspoň 2 hodiny v chladničke odležať. Potom mäso opečieme na rozpálenom oleji, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a kocky papriky. Zmes poprášime hladkou múkou, premiešame, zalejeme asi 100 ml vody, pridáme paradajkový pretlak a necháme prejsť varom. Podávame s cestovinami alebou s ryžou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!