Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kuracie prsia z Puerto Rico


Prísady

750 g kuracích pàs,
75 g slaniny,
2 väčšie cibule,
4 až 6 strúčikov cesnaku,
na hrot noža (podľa chuti) korenia čili,
1 lyžičku korenia karí,
1 vrecúško (300 až 450 g ) mrazenej fazuľky (struky),
500 g ryže,
1 lyžicu strhaného kokosu,
1 lyžicu bambusových výhonkov,
1 až 2 lyžice neslaných arašidov bez šupky,
4 lyžice oleja\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (28)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
V osolenej vode uvaríme niekoľko krát prepláchnutú ryžu. Uvarenú ryžu scedíme, prepláchneme studenou vodou. Slaninu pokrájame na malé kúsky a opražíme ju na oleji. Na slanine speníme pokrájanú cibuľu. Cibuľu miešame aby neprihorela. Pridáme nadrobno pokrájaný cesnak, premiešame, pridáme korenie karí a čili podľa chuti. Premiešame a hneď pridáme na rezance pokrájané kuracie prsia. Za stáleho miešania smažíme asi 5 minút. Pridáme mrazenú fazuľku, bambusové výhonky, kokos a arašidy. Miešame pokým fazuľka nie je jedlá (nemusí byť úplne mäkká). Pridáme uvarenú ryžu a premiešame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!