Prísady
4 kuracie prsia,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Rajčiaky sparíme a olúpeme. Cibuľu a papriky a nakrájame na kocky, šampiňóny na plátky, cesnak rozotrieme. Kuracie prsia zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme a osmažíme je na oboch stranách na zmesi masla a oleja do zlatista. Mäso vyberieme. Na panvici osmažíme cibuľu, aby zosklovatela, pridáme papriky, šampiňóny a smažíme asi 3 minúty. Potom pridáme rajčiaky, všetko zamiešame a dáme do pekáča. Navrch položíme plátky mäsa. V panvici privedieme víno k varu a prelejeme ním mäso. Pekáč priklopíme a všetko zapekáme v stredne vyhriatej rúre asi 50 minút. Potom do zmesi vmiešame olivy a všetko zalejeme smotanou. Dusíme ďalších 20 minút.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!