Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kurací paprikáš


Prísady

1 kurča,
pol l kyslej smotany,
50 g hladkej múky,
1 cibuľa,
1 PL paradajkového pretlaku,
červená mletá paprika,
soľ,
1 feferónka,
2 PL oleja


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.33/5

Hodnotenie: 2.3/5 (30)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kurča dobre umyte a pokrájajte na menšie kúsky. Na oleji usmažte nadrobno pokrájanú cibuľu, pridajte papriku, kurča a chvíľu poduste. Podlejte vodou, posoľte, pridajte feferónku, lečo a duste do mäkka. Potom prilejte kyslú smotanu, v ktorej sme rozšľahali múku a paradajkový pretlak a 5 min. povarte. Podávajte s haluškami alebo knedľou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!