Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Africké kura


Prísady

1 kura,
150 g mrkvy,
100 g fazuľových luskov,
100 g šampiňónov,
3 cibule,
2 lyžice petržlenovej vňate,
2 dl olivového oleja,
5 bobkových listov,
1 lyžičku mletého čierneho korenia,
5 strúčikov cesnaku,
2 lyžičky soli,
100 g žltého melónu,
150 g nových zemiakov,
3 dl svetlého piva\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.18/5

Hodnotenie: 2.2/5 (45)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Porcie kurčaťa opečieme na horúcom oleji zo všetkých strán, vyberieme na tanier a odložíme na teplé miesto. Do výpeku pridáme nahrubo pokrájanú cibuľu a cesnak a osmažíme. Vrátime naspäť mäso, pridáme celé korenie, osolíme a podlejeme pivom. Pridáme bobkový list, mrkvu pokrájanú na väčšie kúsky, zemiaky na mesiačiky, petržlenovú vňať a necháme dusiť. Neskôr pridáme na väčšie kusy pokrájané šampiňóny, žltý melón pokrájaný na kocky asi 2 x 2 cm a fazuľové lusky. Dusíme do mäkka. Tesne pre dokončením posypeme mletou červenou paprikou a posekanou petržlenovou vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!