Prísady
1 kura,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Porcie kurčaťa opečieme na horúcom oleji zo všetkých strán, vyberieme na tanier a odložíme na teplé miesto. Do výpeku pridáme nahrubo pokrájanú cibuľu a cesnak a osmažíme. Vrátime naspäť mäso, pridáme celé korenie, osolíme a podlejeme pivom. Pridáme bobkový list, mrkvu pokrájanú na väčšie kúsky, zemiaky na mesiačiky, petržlenovú vňať a necháme dusiť. Neskôr pridáme na väčšie kusy pokrájané šampiňóny, žltý melón pokrájaný na kocky asi 2 x 2 cm a fazuľové lusky. Dusíme do mäkka. Tesne pre dokončením posypeme mletou červenou paprikou a posekanou petržlenovou vňaťou.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!