Prísady
800 g kuracích pàs alebo vykostených stehien,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Očistené, umyté a osušené kuracie mäso sa cez vlákno nakrája na drobnejšie kúsky. Na slanine nakrájanej na kocky a rozškvarenej do sklovita sa opraží dozlata nadrobno nakrájaná cibuľa, pridá sa nakrájané mäso, krátko sa opraží, okorení mletým čiernym korením a bobkovým listom a podusí. Zmes sa zapráši múkou, pridá sa maslo, očistené, na plátky nakrájané šampiňóny, spolu sa všetko krátko opraží, mierne osolí, zastrekne vodou, vínom, zamieša a podusí. Nakoniec sa dochutí ríbezľovým džemom, citrónovou šťavou a hneď sa podáva. Vhodné prílohy: rôzne upravené zemiaky, cestoviny, rôzne upravená ryža, jemnejšie druhy zeleninových šalátov.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!