Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Prekladaný perkelt


Prísady

500 g bravčového mäsa,
tvrdý syr,
smotana,
1 naberačka ryže,
250 g makarónov,
masť,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.38/5

Hodnotenie: 2.4/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bravčové mäso umyjeme, nakrájame na kocky a urobíme perkelt. Na masti s cibuľou udusíme ryžu. Makaróny polámeme na menšie kúsky, uvaríme v slanej vode a potom udusíme na masti. Do ohňovzdornej nádoby dáme najprv perkelt, potom naň položíme ryžu a navrch makaróny, ktoré posypeme nastrúhaným syrom.
Polejeme smotanou a v rúre pečieme asi 30 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!