Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bačovský rezeň


Prísady

300 g bravčového karé,
soľ,
mleté čierne korenie,
50 g oravskej slaniny,
1 cibuľa,
2 čerstvé šampiňóny,
3 zemiaky,
hladká múka,
vajce,
cesnak,
majoránka,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.24/5

Hodnotenie: 2.2/5 (49)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z nastrúhaných zemiakov, múky, vajca, cesnaku, soli a majoránky pripravíme zemiakové cestíčko. Bravčové karé nakrájame na štyri plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme, naplníme slaninou, šampiňónmi a cibuľou. Obalíme v pripravenom zemiakovom cestíčku a vysmažíme v rozpálenom oleji. Podávame s varenými zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!